Welcome to my blog. You want to Follow or go back Home.
.
I cant stand anymore
Friday, December 14, 2012 @ 6:27 PM | 0 Budak Comel Mengomen


Hai, dah lama tak update blog ni. Busy sangat dengan hidup =='' Banyak benda yang lupa nak update, takpelah, just forget about it. Skrang ni aku demam, pergh demam terok gila. Takpernah teruk cengini. Hari tu pergi KL, balik dari KL tu terus demam sampai skrang, dah seminggu dah, takpergi hospital, just makan panadol dengan ubat selsema. Malas nak pergi, kalau pergi hosipitak nanti kena amek darah la, apelah. Aku sakit kepala hari tu pun dia nak amek darah, aku takada darah tinggi la. Adehhhhh. Asyik amek darah je, bosan tau tak, darah aku pun dah naik kering tengok muka doktor ==''

Comel tak budak tudung merah tu? Aku tau dia tak comel, aku je comel kan? Wkwkwkwkw. Joke. Tu Mira, dia pun demam, dia demam lagi terukkkk. Haishhh, musim demam. Tengok muka aku? Muka tahan kentot, wkwkwkwk. Boleh jadi model tak? Hehe, nak jadi model baju kurung :3 Tapi muka plak tak cun, okay tak jadilah :-/ Terbantut niat.

Nak story ni, hari tu.. kat Johor Bahru ada pencarian model baju kurung, hmmm, niat dalam hati ni, nak masuk sangat. Tinggi aku 161, okay ke? Hmm. Mama bagi, mama siap nak bagi duit suruh pergi JB. Masalahnye ade ke kawan nak teman? Hmm. Aku ni dah la bodoh sikit, lembab. Mana reti semua tu. Mmg niat nak masuk pertandingan tu. Baju yang aku pakai atas ni okay tak? Boleh jadi model? Wkwkwkwk. K stop gelak macam evil women >:D

K thats for today, byebye :*


0 Budak Comel Mengomen
Maizatul Nurirwane Idris


✦MAIZATUL NURIRWANE BINTI IDRIS.
✦28/02/1996.
✦KLUANG, JOHOR.

Maizatul Nurirwaneon Google+

Mohamad Fauzi
Daisypath Anniversary tickers


Followers Comel


Walkie Talkie