Welcome to my blog. You want to Follow or go back Home.
.
Eh, sama!
Thursday, December 20, 2012 @ 1:07 PM | 2 Budak Comel Mengomen


Nak story pasal apa ni? Apa yang same? Amende yang si Wane ni merepek? Dia nak apa buat entry ni? Hehe. Jom tengok ni...


Haaaa, dah faham dah? Nampak pageviews tu number belakang sama? *takada kena mengena dengan korang pun* Haha, yang blog aku ✸Night✸ tu buat dari awal tahun, pageviews baru 12006 je, tak famous macam blog korang. Yang MN-MF tu aku buat pertengahan tahun, haa macam tu la jugak. Pageviews aku tak banyak pun macam korang, just nak share number tu pada tarikh 20.12.2012 ni je.

Haaaa, harini aunty aku nak bawak satu family pergi tengok wayang cerita...

 Ape mimpi tah, nak dekat setahun jugak dia tak belanja tengok wayang, anak-anak dia demam hari tu, then anak dia nak tengok wayang, dia tunaikan janji dia, hahaha. Aku sekali dia angkut bawak pergi wayang. Best ke cerita ni? Dah la 2 jam lebih, kang aku tidur kat wayang tu -.-'


That's all, thanks baca :D
Ohh, yang nak saya sponsor untuk GA/Segmen dia, click entry comel ni.


2 Budak Comel Mengomen
Maizatul Nurirwane Idris


✦MAIZATUL NURIRWANE BINTI IDRIS.
✦28/02/1996.
✦KLUANG, JOHOR.

Maizatul Nurirwaneon Google+

Mohamad Fauzi
Daisypath Anniversary tickers


Followers Comel


Walkie Talkie