Welcome to my blog. You want to Follow or go back Home.
.
Aduh duh duhhhhh.
Thursday, December 20, 2012 @ 10:30 PM | 2 Budak Comel Mengomen


Hari ni dia pergi Air Papan dengan kawan-kawan kolej dia, kolej dia taja pergi reramai. Pagi tadi dia text pukul 5 pagi :')

Aku warna biru, dia warna hijau.


"Bie, Syg" dah pulak? Macam-macam nama sebenarnya kiteorang, takkisah la. Aku rindu kau ni weh, adoi. Takpelah, tunggu 22hb ni :') Aku keluar tadi dengan family aku tengok wayang then pergi sushi-king. Tengok cerita The Hobbit. Terbaekkkkkkkkkkk la cerita dia, tapi ending tak best, nak tau endingnya apa? Pergilah tengok sendiri :P

Itu je untuk entry kali ni, byebye, Assalamualaikum :'D





2 Budak Comel Mengomen
Maizatul Nurirwane Idris


✦MAIZATUL NURIRWANE BINTI IDRIS.
✦28/02/1996.
✦KLUANG, JOHOR.

Maizatul Nurirwaneon Google+

Mohamad Fauzi
Daisypath Anniversary tickers


Followers Comel


Walkie Talkie