Welcome to my blog. You want to Follow or go back Home.
.
Samosa~
Friday, December 28, 2012 @ 9:46 PM | 5 Budak Comel Mengomen



  Yeyyyyy, harini buat samosa dengan mama, tapi inti samosa aku buat guna inti karipap. Jom tengok..














Hehe, then goreng~ Haaaaaa then takkan nak tengok je, makan la kan? Aku siap kasi pojie rasa, reaksi pojie?..


Alhamdulillah dia suka xD Dia siap bagi peribahasa kat aku, haha. MARI MAKAN! ~

 


5 Budak Comel Mengomen
Di review lagi?

Bulan 12 ni bulan penuh dengan GA & Segmen, aku ada sponsor barangan blog untuk GA dan segmen diorang. Aku kena review? Hehe. Click gambar bawah ni.


Tuan empunya blog tu cakap, blog aku cepat loading, tak berat eh? Korang rasa berat tak bila bukak blog aku ni? Aku memang taksuka pasang bende pelin-pelik, just aku suka buat 'GIF' tau tak? Yang gambar gerak-gerak kat sidebar hodoh aku tu. Haha, entah memang suka betul aku buat natang tu.


Bawah ni dah tajuk lain dahh :P



Semalam balik bandar terus pergi jumpa dia sebab nak pulangkan barang dia yang aku pinjam :P Then tak sangka tudung aku dengan baju dia sama, hehe.

I love you, dia tengah banyak buat assignment *betul ke eja?* so busy sikit tak boleh teman aku pergi jalan-jalan. Kesian dia. Happy 2 years! :* Aku buat blog ni pun blog untuk relay ktorang. MN aku. MF dia. Kami tak pernah merasakan diri kami masing-masing jadi beban. Kami macam kawan baik yang dengar segala masalah. Saling berkongsi pendapat.

 


2 Budak Comel Mengomen
Di review! Yeyyyy.
Wednesday, December 26, 2012 @ 10:52 PM | 2 Budak Comel Mengomen



Di review? Yeyyyyy! Nak tengok budak comel review kite? Tekan gambar hello kitty comel bawah ni!


Dia wish 2nd Anniversary kite dengan Pojie :') Eeee terharu. ANAK JATI JOHOR! Yeahhhh. Yesss Fatin, Wane suka buat gambar 'GIF' sebab nampak gambar tu bergerak macam betul-betul *konon je* Hehe. THANKS REVIEW!



2 Budak Comel Mengomen
Gambar-gambar pelik...





Okay cerita panjang lebar pun tak guna, bukan korang nak baca :P Teman mama pergi jumpa doktor lagi kat Hospital Sultan Ismail. Ini salah satu gelagat sepupu aku :D




Nama dia Khairul Amin, dia tu sengal sikit. Ikut je cakap aku suruh buat apa, kadang-kadang dia melawan jugak.


Sebelum balik tu pergi BR, jom tengok gelagat diorang..

Ni fav aku, Mint Chocolatechip!

SEBELUM

SELEPAS



 Atas ni mama, hehe.

 Ni makcik, dia yang banyak support hidup aku :3

 Atas ni Amin!

Amira, kakak Amin. Dia ni bergaya je lebih, umur setahun jagung :P

WakaJom tengok budak comel...



Alhamdulillah, kali ni terus pergi Kulai shopping then singgah Machap makan BR, terus balik. Takpergi Kenny!! Yeyy takjumpa abang Kenny tu! ><'' Nak tau kenapa aku tak suka pergi Kenny Jusco Tebrau? Adalahhhh, haha.

Tu je, chiawww. Assalamualaikum bloggers!



0 Budak Comel Mengomen
Pojie marah?????
Sunday, December 23, 2012 @ 7:33 PM | 0 Budak Comel Mengomen




Mase celebrate anniversary 2 tahun ktorang kan ade pergi karoke.
Nak tengok Pojie marah? Aku siap rakam, wakakakaka.
ILoveyou...


Aku ada rakam aku nyanyi, tapi malas ah nak post, maluu ><''
Wakakaka, byebye :B


0 Budak Comel Mengomen
Happy Anniversary 2 Years Pojie!


(22-12-2010 until 22-12-2012)

Harini best sangat, opsss before that. HAPPY ANNIVERSARY 2 YEARS~ Taksangka dah 2 tahun kite kapel :P Macam-macam dugaan, biasalah couple. Untuk siapa yang birthday dia harini, HAPPY BORN DAY!

Haaaaa, nak story tadi pergi bandar dengan Pojie, dah pukul 2 dah masa tu, aku textlah dia... 


Masa tu dah nak hujan, biasalah musim hujan :P Dia boleh tanya pakai baju apa? Hahaha, aku dah siap dah masa tu, last-last pakai baju lain-lain warna, takkisah laa, kiteorang bukan suka sangat same-same ni, agaknya masa tuh dia nak pakai baju sama sebab anniversary la kan. Sampai je bandar terus pergi karoke kat Kluang Mall....






Pojie selalu cakap "Awak Avril Lavigne Malaysia, suka sangat nyanyi lagu Avril tu" Hahahahaha, Ya Allah, hari ni dia layan aku baik sangat! Nahh...


Tapi saya Avril Malaysia yang pakai tudung, tak boleh lawan Avril Lavigne :P

Lepas karoke, berjalan-jalan. Aku pulak terase macam nak makan Hot & Roll, aku pun beli laaa, then jalan lagi, teringin nak makan Snogurt, then belilahhh, haha, Pojie pun layankan je otak aku. Then dia nak balik, aku pun kena balik sebab mama cakap nak keluar dengan Uncle & Aunty pergi beli barang sekolah & barang abang nak pergi Kolej...

Menagade je bergambar, wakakakaka. Aku sayang kau doh, kau spontan, kau selamber je dengan aku. Suka gaya kau, walaupun kenal kau baru je 2 tahun, rase macam dah lame. Kau layan aku terbaekk weh, I Love You Pojie! :'D

THANKS! Ramai yang wish Anniversary aku, thanks korang :'D

Balik je rumah, baru je duduk, Aunty suruh siap-siap keluar, fuhhh nasib baik takkena tinggal!

Pergi beli barang sekolahhh, then pergi beli barang abang, barang abang sorang je dah RM844.00, dia beli baju 2, seluar 2, tali pinggang 1, tai 1, seluar sukan 1, gila eh? Memang betul la, orang pergi belajar banyak pakai duit. Lagipun uncle yang sapport semua, dia bawak pergi Pasifik, semua beli brended, kuangajaa abang aku jealouskan aku! 

Then uncle ajak makan kat BBQ steambot kat bawah KM, mari tengok aksi ktorang... aku taknak bosankan korang asyik baca je, sesekali tengoklah gambar jugak, kankan? :D





Then semua kekenyangan, pehh memanglah sedap makan kat situ, bila makan je tadi teringat Pojie, Pojie message dia makan sambal petai je kat rumah, mane tak aku tergelak kat situ, haha...



Terbaekk la harini, happyy gila dengan family, dengan Pojie :')


Semoga hubungan kami kekal, insyaallah dan Allah berkatilah kami :'D


2 Budak Comel Mengomen
Terkejut dohhhh
Friday, December 21, 2012 @ 8:17 PM | 2 Budak Comel Mengomen




Hari ni takada kerja, duduk rumah je main-main dengan Ariel budak kecik comel tapi nakal tu -.-' then tadi Pojie message..


Terkejut dohh, then aku tunggu la kat depan. Vroom vroom, dia datang dengan baju melayu dia & songkok. Dia nak pergi surau.. Dia hulur ni...

 Wakakakakaka, dalam hati *comelnyeeee :')* 

 Then dia text...



Dia balik dari air papan, dia belikan ni, ingatkan dia lupakan aku masa enjoy dengan kawan-kawan dia. Haishhh, thankyouuuu :')



2 Budak Comel Mengomen
Aduh duh duhhhhh.
Thursday, December 20, 2012 @ 10:30 PM | 2 Budak Comel Mengomen


Hari ni dia pergi Air Papan dengan kawan-kawan kolej dia, kolej dia taja pergi reramai. Pagi tadi dia text pukul 5 pagi :')

Aku warna biru, dia warna hijau.


"Bie, Syg" dah pulak? Macam-macam nama sebenarnya kiteorang, takkisah la. Aku rindu kau ni weh, adoi. Takpelah, tunggu 22hb ni :') Aku keluar tadi dengan family aku tengok wayang then pergi sushi-king. Tengok cerita The Hobbit. Terbaekkkkkkkkkkk la cerita dia, tapi ending tak best, nak tau endingnya apa? Pergilah tengok sendiri :P

Itu je untuk entry kali ni, byebye, Assalamualaikum :'D





2 Budak Comel Mengomen
Eh, sama!


Nak story pasal apa ni? Apa yang same? Amende yang si Wane ni merepek? Dia nak apa buat entry ni? Hehe. Jom tengok ni...


Haaaa, dah faham dah? Nampak pageviews tu number belakang sama? *takada kena mengena dengan korang pun* Haha, yang blog aku ✸Night✸ tu buat dari awal tahun, pageviews baru 12006 je, tak famous macam blog korang. Yang MN-MF tu aku buat pertengahan tahun, haa macam tu la jugak. Pageviews aku tak banyak pun macam korang, just nak share number tu pada tarikh 20.12.2012 ni je.

Haaaa, harini aunty aku nak bawak satu family pergi tengok wayang cerita...

 Ape mimpi tah, nak dekat setahun jugak dia tak belanja tengok wayang, anak-anak dia demam hari tu, then anak dia nak tengok wayang, dia tunaikan janji dia, hahaha. Aku sekali dia angkut bawak pergi wayang. Best ke cerita ni? Dah la 2 jam lebih, kang aku tidur kat wayang tu -.-'


That's all, thanks baca :D
Ohh, yang nak saya sponsor untuk GA/Segmen dia, click entry comel ni.


2 Budak Comel Mengomen
Maizatul Nurirwane Idris


✦MAIZATUL NURIRWANE BINTI IDRIS.
✦28/02/1996.
✦KLUANG, JOHOR.

Maizatul Nurirwaneon Google+

Mohamad Fauzi
Daisypath Anniversary tickers


Followers Comel


Walkie Talkie