Welcome to my blog. You want to Follow or go back Home.
.
Terkenang...
Tuesday, November 20, 2012 @ 8:41 PM | 0 Budak Comel Mengomen


Teringat seyh :'(
Nad dgn Ayang tidur rumah aku masa tu..
Nad suruh bukak youtube, dia suruh dengar lagu ni..  




 

Sedih je bila dengar lagu ni, masa tu aku single :')
Baru putus dengan Pojie, taksangka ktorang getback sekarang.

Lega sangat bila getback masa tu,
aku asyik dengar lagu ni je..

seminggu ktorang putus ade sebab salah faham.
dia ingat aku curang dengan dia masa ktorang couple.
padahal aku couple pun tak dengan budak tu -.-
Please okay, aku bukan macam tu.
pojie asyik mintak maaf je, hmm.

Arghh, bila ingat balik macam bodoh.
Yes, semenjak ktorang getback, takpernah gaduh, happy je.
hepi poreber en eber - pojie cakap :P

Insyaallah ktorang taknak gaduh lagi,
aku dah tak nangis lagi :'D

Aku anggap tu sebagai dugaan bercinta.
Yess,
Pojie cakap: Saya dah habis dah turunkan ego saya.     
Yeee, saya nampak tu :'D



  


0 Budak Comel Mengomen
Maizatul Nurirwane Idris


✦MAIZATUL NURIRWANE BINTI IDRIS.
✦28/02/1996.
✦KLUANG, JOHOR.

Maizatul Nurirwaneon Google+

Mohamad Fauzi
Daisypath Anniversary tickers


Followers Comel


Walkie Talkie