Welcome to my blog. You want to Follow or go back Home.
.
Pagi ni..
Thursday, November 8, 2012 @ 12:28 PM | 1 Budak Comel Mengomen


Pagi ni.. saya taktau kenape saya takboleh bangun, kepala berat, badan sakit-sakit. Jarang kena sakit macam ni, awak pun kenal saya, sakit pun selalunya sakit kepala ataupun gastrik je. Kenape tah hari ni. Awak tiba-tiba message saya..


Then aku pun rehat.. tidurr jee.. taktau kenapa takada mood.. kesian dia :'(
Then dia message lagi..


 Saya bukan taknak message dengan awak, saya cuma suruh awak makan, awak kan baru balik rehat, awak degil sangat, rehat la dulu, then baru kita message..
Hari ni aku emo semacam, sakit sangat kepala..
Saya minta maaf tau :( Saya takada niat nak layan awak macam tu..

 Haritu ape mimpi awak panggil saya macam ni? Hehe. Adehh.. takpernah kott..


 Seriously, ade sikit geli, ade sikit suka, ada sikit gedik masa ni :P
By the way, saya sayang awak..
Nobody can replace you..
 Auchhhhhhhhhhhh!

I LOVE YOU MOHAMAD FAUZI BIN DANDAN :*



1 Budak Comel Mengomen
Maizatul Nurirwane Idris


✦MAIZATUL NURIRWANE BINTI IDRIS.
✦28/02/1996.
✦KLUANG, JOHOR.

Maizatul Nurirwaneon Google+

Mohamad Fauzi
Daisypath Anniversary tickers


Followers Comel


Walkie Talkie