Welcome to my blog. You want to Follow or go back Home.
.
Hello October
Monday, October 1, 2012 @ 1:58 PM | 0 Budak Comel Mengomen

Bulan ni,
harap sangat bulan ni bulan yang lagi baik dari bulan September,
 Bulan ni banyak tarikh-tarikh bermakna..
Boleh tak nak make up mata macam ni? :D
Whoaaaa, comel kan? Aummmmm >.<'' 
 Mata October.
Siapa yang tak rindu kawan lame kan :')
Aku rindu kau (NAA)

Seriously dah lama tak tegur kau, IMissYou. K?


Dia takkan bace pun post ni, sebab dia pun tak tau link blog ni, takkisah la, yang penting aku rindu kau sangat-sangat..


0 Budak Comel Mengomen
Maizatul Nurirwane Idris


✦MAIZATUL NURIRWANE BINTI IDRIS.
✦28/02/1996.
✦KLUANG, JOHOR.

Maizatul Nurirwaneon Google+

Mohamad Fauzi
Daisypath Anniversary tickers


Followers Comel


Walkie Talkie