Welcome to my blog. You want to Follow or go back Home.
.
AKU KUAT LAAA.
Wednesday, October 3, 2012 @ 8:50 PM | 0 Budak Comel Mengomen





TITLE?
Aku kuat?
Yesss, im strong, im strong.

Tengok muka sikit..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
Awwwwcakk! :D
Aku happy ke malam ni? :')
Sebak-sebak la, takhappy pun..

Aku kuat kot hadap semua ni, malam ni aku sunyi lagi macam malam semalam dgn malam kelmarin.
Dia busy kott, takada masalah nak layan kerenah aku,
dengan gedik aku lagi, susah nak layan aku ni..
Lambat reply message aku mesti kena marah & kena bahan.
Siapa yang tahan? Dia je :)
Maybe Allah turunkan dia untuk aku selama ni untuk ubah aku,
ada jugak lelaki macam kau,
bila kau message aku, benda yang merepek ke, yang boleh buat aku ketawa,
aku screen capture, aku save, nanti bila gaduh aku bacalah sorang-sorang.
Kenang bila masa kita happy-happy :')



Ingat tak benda ni?
 Masa tu zaman aku takpakai tudung lagi,
keluar rumah lupa nak bawak getah rambut spare,
kau sanggup singgah kedai pilihkan aku bende tu,
 antara 2 tu, tapi kau amek dua-dua, haishhhh :')
Takkan lupa.

Yang ni ingat?
Yess, ni. Birthday present kau bagi aku mase 28/2/2011.
Benda ni aku pakai hari-hari, tapi semenjak beteri dia habis, aku simpan je.
Kadang-kadang bukak tengok, mana tau dia berjalan sendiri :P
28/2/2012 kau takbelikan aku hadiah, tapi kau belanja aku keluar makan,
jalan-jalan sampai aku penat. Thanks :')

Ingat tak yang ni?
 Yang mesin masuk token tu lepas tu tangkap anak patung dalam tu,
kite tangkap bende ni sesame kan?
Hehe, mase tu terjerit-jerit, saye sampai sanggup tukar RM5 untuk main mainan gile tu dengan awak, same-same usaha. Adelah dalam RM20 ringgit habis untuk dapatkan anak patung ni :D Berharga sangat, bukan anak patung ni, tapi kenangan dengan awak..
*Taktau berape ratus aku habis, dapatnye 3-4 je anak patung tu* 


Banyak lagi benda yang nak share, takkan nak share semua, penat den nak menaipnye.








Kenapa dengan aku malam ni? Meleleh masa tengah kemas jadual untuk sekolah esok :')

Rindu kat dia, dah 3-4 hari rengang. Messange macam biasa tapi tak macam selalu,
katanya ada lawan futsal minggu depan :')
Minggu ni dia exam, doakan dia.

Thankyou for being nice to me, hope jodoh kita ada :')


with sincere,
Maizatul Nurirwane Idris







0 Budak Comel Mengomen
Maizatul Nurirwane Idris


✦MAIZATUL NURIRWANE BINTI IDRIS.
✦28/02/1996.
✦KLUANG, JOHOR.

Maizatul Nurirwaneon Google+

Mohamad Fauzi
Daisypath Anniversary tickers


Followers Comel


Walkie Talkie