Welcome to my blog. You want to Follow or go back Home.
.
Heyyyyyyyyyyyyyyy! :*
Saturday, October 20, 2012 @ 8:13 PM | 0 Budak Comel Mengomen


Look for men who can take care of you.
Looking for men who can accept you who are you.


free as a bird, fly like a bird, freedom like a bird.
do not be like the cat confined in a cage.


I wanna dance like a princess, i love you the way you are.
I wanna be a princess in your mind, heart and eyes.
Because.. I Love You..

THANKYOU FER BEING MY PRINCE, thankyou cause make me happy.

p/s: TERIMA PASANGAN ANDA SEADANYA, TAPI KALAU PASANGAN TU PENAGIH DADAH, TAKKAN NAK BIARKAN BETUL TAK? TERIMA SEADANYA TU, BERPADA-PADA*

-STAY STRONG BEAUTIFUL-



0 Budak Comel Mengomen
Dear crush
Friday, October 19, 2012 @ 3:48 PM | 0 Budak Comel Mengomen






I want something like this, something that can make me happy always.
I think I've met, he is you. But..
I think I like you, I think I love you.
I think we will stay long..



Yes, that is the answer.



I Love You 


0 Budak Comel Mengomen
Yes, I feel depressed
Monday, October 15, 2012 @ 6:41 PM | 0 Budak Comel Mengomen

I know, I love you :')



Harap-harap benda ni tak berpanjangan :')
I Love You.


0 Budak Comel Mengomen
COMEL?
Friday, October 5, 2012 @ 10:52 PM | 0 Budak Comel Mengomen

Ayoyo~
Buat makanan, comel macam tu?
Taksampai hati nak makan :/

Tau tak Yong Tau fu?
Haaa, kalau tak kenal meh pergi sini tengok.

Mana tau, ada jugak yang taktau bende tu,
sekarangkan dah ramai orang bandar,
makan chicken chop jeeeeee.
Hehe.

Pasal Yong Tau Fu tu,
hari tu baru balik daripada jenjalan dengan member,
Tengok ade muka ikan dalam cerita Nemo dengan muka cartoon comel bawah tudung saji.
Alahhh ikan warna oren tu, sanggup ke korang makan bende comel tu?
Beli je, esoknye tetap takde siape yang makan
terpaksa bagi kat kucing-kucing makan.

 Sengal betul pergi beli, taksampai hati nak makan.
Haha.

 
Pengajaran: Jangan beli makanan yang comel-comel, beli la anak patung dia terus, kan senang.






0 Budak Comel Mengomen
AKU KUAT LAAA.
Wednesday, October 3, 2012 @ 8:50 PM | 0 Budak Comel Mengomen





TITLE?
Aku kuat?
Yesss, im strong, im strong.

Tengok muka sikit..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
Awwwwcakk! :D
Aku happy ke malam ni? :')
Sebak-sebak la, takhappy pun..

Aku kuat kot hadap semua ni, malam ni aku sunyi lagi macam malam semalam dgn malam kelmarin.
Dia busy kott, takada masalah nak layan kerenah aku,
dengan gedik aku lagi, susah nak layan aku ni..
Lambat reply message aku mesti kena marah & kena bahan.
Siapa yang tahan? Dia je :)
Maybe Allah turunkan dia untuk aku selama ni untuk ubah aku,
ada jugak lelaki macam kau,
bila kau message aku, benda yang merepek ke, yang boleh buat aku ketawa,
aku screen capture, aku save, nanti bila gaduh aku bacalah sorang-sorang.
Kenang bila masa kita happy-happy :')



Ingat tak benda ni?
 Masa tu zaman aku takpakai tudung lagi,
keluar rumah lupa nak bawak getah rambut spare,
kau sanggup singgah kedai pilihkan aku bende tu,
 antara 2 tu, tapi kau amek dua-dua, haishhhh :')
Takkan lupa.

Yang ni ingat?
Yess, ni. Birthday present kau bagi aku mase 28/2/2011.
Benda ni aku pakai hari-hari, tapi semenjak beteri dia habis, aku simpan je.
Kadang-kadang bukak tengok, mana tau dia berjalan sendiri :P
28/2/2012 kau takbelikan aku hadiah, tapi kau belanja aku keluar makan,
jalan-jalan sampai aku penat. Thanks :')

Ingat tak yang ni?
 Yang mesin masuk token tu lepas tu tangkap anak patung dalam tu,
kite tangkap bende ni sesame kan?
Hehe, mase tu terjerit-jerit, saye sampai sanggup tukar RM5 untuk main mainan gile tu dengan awak, same-same usaha. Adelah dalam RM20 ringgit habis untuk dapatkan anak patung ni :D Berharga sangat, bukan anak patung ni, tapi kenangan dengan awak..
*Taktau berape ratus aku habis, dapatnye 3-4 je anak patung tu* 


Banyak lagi benda yang nak share, takkan nak share semua, penat den nak menaipnye.








Kenapa dengan aku malam ni? Meleleh masa tengah kemas jadual untuk sekolah esok :')

Rindu kat dia, dah 3-4 hari rengang. Messange macam biasa tapi tak macam selalu,
katanya ada lawan futsal minggu depan :')
Minggu ni dia exam, doakan dia.

Thankyou for being nice to me, hope jodoh kita ada :')


with sincere,
Maizatul Nurirwane Idris







0 Budak Comel Mengomen
Hello October
Monday, October 1, 2012 @ 1:58 PM | 0 Budak Comel Mengomen

Bulan ni,
harap sangat bulan ni bulan yang lagi baik dari bulan September,
 Bulan ni banyak tarikh-tarikh bermakna..
Boleh tak nak make up mata macam ni? :D
Whoaaaa, comel kan? Aummmmm >.<'' 
 Mata October.
Siapa yang tak rindu kawan lame kan :')
Aku rindu kau (NAA)

Seriously dah lama tak tegur kau, IMissYou. K?


Dia takkan bace pun post ni, sebab dia pun tak tau link blog ni, takkisah la, yang penting aku rindu kau sangat-sangat..


0 Budak Comel Mengomen
Maizatul Nurirwane Idris


✦MAIZATUL NURIRWANE BINTI IDRIS.
✦28/02/1996.
✦KLUANG, JOHOR.

Maizatul Nurirwaneon Google+

Mohamad Fauzi
Daisypath Anniversary tickers


Followers Comel


Walkie Talkie