Welcome to my blog. You want to Follow or go back Home.
.
Part Of Mylife
Wednesday, August 29, 2012 @ 6:46 PM | 1 Budak Comel Mengomen

 
Kite nak cerita nihh,
26/08/2012
Hihi.
 
Dia cakap boleh keluar  
Kite pun "HOREYYY!"
Seronoknyaa lah kann,
tunggu dia amek, dah siap ni, then hujann.
Risauuu macam mane nak keluarr, hujann nihh!  
Call dia, dia cakap "takpayah risau sangatlahh"
Tunggu lah depan pintu, then dia sampai.
Sampai je terus naik kereta, sebab hujan.
On the way tu dia cakap,
"Kenapa pakai tudung ni, keluar dengan saye je pakai tak comel, keluar dgn kawan-kawan pakai comel-comel"
Dia dah pandai jealousss?   
Selame ktorang couple, dia takpernah macam ni, hehe.
Then aku pun cakap la "mane ade, okay ape ni *sambil buat muka merajok*"
1 minit lepas tu dia pujuk,
*cubit pipi aku* then dia cakap "alolo, comel laa"
Bahagianya masa tu, haishhh. Rase nak ulang balik masa tu.
Jalan-jalan-jalan, pergilah Kluang Mall,
dia ajak tengok wayang, beli tiket cerita SAM.
Sebelum tu pergi makan kat Chicken Rice Shop dulu, laparr  
Lepas makan, pegi beli pop corn dgn air pepsi.
Habis je tengok wayang, pergi beli Snogurt, Pojie pulak nak makan Shilling *ayam goreng berempah*
Kesian dia kempunan.
Then nak pergi bayar duit parking, ade masalah teknikal pulakkk.
Apehal la pulak nihh, tunggu dlm 5 minit *lame kan? hehe*
Dah boleh dah, masuk je kereta terus blaa
jalan2 makan dalam kereta, dia suruh balik sebab dah nak dekat magrib.
Aku okay je *padahal hati berat nih*
Banyakknyee ktorang makan haritu,
hati senang la katekannn, by the way, IloveyouPojie.
 
 *sorry gambar kabur, guna handphone jeah*
 


1 Budak Comel Mengomen
Maizatul Nurirwane Idris


✦MAIZATUL NURIRWANE BINTI IDRIS.
✦28/02/1996.
✦KLUANG, JOHOR.

Maizatul Nurirwaneon Google+

Mohamad Fauzi
Daisypath Anniversary tickers


Followers Comel


Walkie Talkie