Welcome to my blog. You want to Follow or go back Home.
.
Part Of Mylife
Wednesday, August 29, 2012 @ 6:46 PM | 1 Budak Comel Mengomen

 
Kite nak cerita nihh,
26/08/2012
Hihi.
 
Dia cakap boleh keluar  
Kite pun "HOREYYY!"
Seronoknyaa lah kann,
tunggu dia amek, dah siap ni, then hujann.
Risauuu macam mane nak keluarr, hujann nihh!  
Call dia, dia cakap "takpayah risau sangatlahh"
Tunggu lah depan pintu, then dia sampai.
Sampai je terus naik kereta, sebab hujan.
On the way tu dia cakap,
"Kenapa pakai tudung ni, keluar dengan saye je pakai tak comel, keluar dgn kawan-kawan pakai comel-comel"
Dia dah pandai jealousss?   
Selame ktorang couple, dia takpernah macam ni, hehe.
Then aku pun cakap la "mane ade, okay ape ni *sambil buat muka merajok*"
1 minit lepas tu dia pujuk,
*cubit pipi aku* then dia cakap "alolo, comel laa"
Bahagianya masa tu, haishhh. Rase nak ulang balik masa tu.
Jalan-jalan-jalan, pergilah Kluang Mall,
dia ajak tengok wayang, beli tiket cerita SAM.
Sebelum tu pergi makan kat Chicken Rice Shop dulu, laparr  
Lepas makan, pegi beli pop corn dgn air pepsi.
Habis je tengok wayang, pergi beli Snogurt, Pojie pulak nak makan Shilling *ayam goreng berempah*
Kesian dia kempunan.
Then nak pergi bayar duit parking, ade masalah teknikal pulakkk.
Apehal la pulak nihh, tunggu dlm 5 minit *lame kan? hehe*
Dah boleh dah, masuk je kereta terus blaa
jalan2 makan dalam kereta, dia suruh balik sebab dah nak dekat magrib.
Aku okay je *padahal hati berat nih*
Banyakknyee ktorang makan haritu,
hati senang la katekannn, by the way, IloveyouPojie.
 
 *sorry gambar kabur, guna handphone jeah*
 


1 Budak Comel Mengomen
Best Day Ever
Friday, August 17, 2012 @ 9:28 AM | 0 Budak Comel Mengomen


Haaaaa, best gilaa keluar dengan Ikaa! First rancang dgn dia late sebab budak-budak KamiTheArts lembab bagitahu lagi lagi si Danny, chat Ikaa suruh siap, ajak dia buka luar sebab kalau aku buka dgn budak-budak tu, aku sorang je peempuan, bawaklah si Ikaa sambil tu pergi shopping! Ikaa keluar dgn kaki tempang dia, kaki dia doktor cakap tisu kaki koyakk, ngerii siott. Anyway aku doakan kaki kau sembuh je budak cacat. Ktorang pergi bandar naik teksi, jemput depan rumah dia. Dah sampai bandar, pusing-pusing bandar, aku asyik tanya dia je "Kau okay tak? Boleh jalan tak?" Dia cakap "Habis yang dari tadi aku jalan tu amende" Haha, Ikaa sibet. Aku jalan kat Kluang Parade, ternampak la seluar ni lawa. Takdelah mahal sgt, aku still mampu beli, tanya Amoi tu harga, katanyaa RM89.90. OK aku mmg nak beli, then dia cakap aku discount, tinggal rm56.00. Aku pergi try, then okay je, beli. Hehe, aku tak kaya mcm korang nak beli beratus-ratus. Sekadar yang ada sahaja. Terlupa call Danny tanya dia kat mana, dia cakap kat rumah balik mandi dulu, haishhh. Bla blaa blaaa, lepas tuhpergi Kluang Mall jalan-jalan lepas tu beli SushiKing untuk juadah berbuka puasa call Danny lagi tanya kat mana, dia cakap McDonalds penuh, sesak. Dia cakap makan KFC kat Kluang Parade jeah, okay, punbolehh. Jumpalah Danny dgn Paan, Paan bawak adik dia. Muka lagsung taksama -.- Katanya lain genetik. Haha, lepastu pergi Kluang Mall balik, dorang cakap dorang makan kt Snogurt aku tengokkan je dorang makan, pastu dorang blaa, aku dgn ikaa amek mangkuk snogurt isi, makan, haha. Saje bagi dorg blaa dulu. Then ikaa cakap nak call abg dia nak balik, okayyy then, lagipun aku penat. Happy sangat-sangat, nanti nak keluar lagi dgn dia sbb ehm ehm, adalah hal, credit to Ikaa, aku dah tulis dalam memo eh, jangan lupaa :D 




Thanks Ikaa, anyway aku mintak maaf selama ni mengumpat kau,
haha, mmg sengaja pun mengumpat kau,
nak tunggu hari raya, baru la aku minta maaf.
I love you badigol.
 SELAMAT HARI RAYA :*






0 Budak Comel Mengomen
11/O8/2O12♥
Sunday, August 12, 2012 @ 12:40 AM | 2 Budak Comel Mengomen


 
Wahh, bahagianya hari ni ^o^
Pojie ajak berbuka luar, aku pun yee jelah.
Dia suruh siap-siap, dia amek aku kat rumah pukul 6.5Opm,
sempat ke nak berbuka ni? o_O
Then cepat-cepat message rabbit suruh orderkan makanan ktorang.
Fuhhh selamattt.
Sampai je kat kedai, aku ingatkan ada awek jibek ke, awek sape-sape la,
rupanya aku sorang je perempuan, mmg bengang ahh,
takpelah, duduk tunggu azan,
azan dah berkumandang cuma minum air je -..-''
What the hack? Makanan belum sampai lagi,
nasib baik aku taklapar, cuma aku sakit tekak je hauss.
Then dalam10-15 minit lepas tu, makanan sampai.
Makan-makan-makan, dorang order shisha -.-
Aku pun fuhhhhhh, haha. Tergugat iman,
aku tak hisap okay? -.-''
Then jalan-jalan pojie nak carik seluar jeans untuk raya,
dia pergi semua kedai nak riki riki dulu,
dia cuma nak Levi's jugak, taknak lain.
K, dah dapat dahh seluar dia,
jam menunjukkan jam 1Opm.
Dorang ajak pergi karoke, tong-tonglahhh.
Risau sangat aku takleh balik lambat,
karok-karok-karok, then dah jam 11.45pm
Pojie cakap "saya bawak awk keluar, takboleh balik lambat sgt"
Aku mengeluh la, takpuas lagi jumpa dia.
K amek beg amek handphone,
vroom, vroom *dalam perjalanan pulang*
Pojie suruh ckp kat mama "Cakap kt mama, pojie mintak maaf hantar wani balik lambat"
Haisshhhh, okok *padahal takckp punn* :P
Dia tunggu sampai aku masuk rumah,
Mama cakap "Haaa budak kaki jalan :D"
Mama senyum lebar je.
Lekk lu. Haha, mama satu kepala dgn aku apaa.

Anyway, thanks belanja saya berbuka walaupun kat situ makanan tak sedap langsung, haha.
 Sorry gelap, dalam bilik karoke. I love you.

Hari ni aku batok takberhenti, tak rancak la keluar sakit sakit.

The best thing is, kita tukar-tukar nasik :P
Awk cakap nasik awk taksedap, haha.  



2 Budak Comel Mengomen
Jessie J & Taylor Lautner
Saturday, August 4, 2012 @ 6:16 PM | 0 Budak Comel Mengomen


 
Tengok video atas, HAHA.
 
ILOVEYOU JESSIE J! >.<''
 
Jessie J, i love your hair!
I love you voice!
 
ILOVEYOU TAYLOR LAUTNER! *melting-melting!*

Okay MELTING tengok muka handsome Taylor ^^
first tengok dia act cerita SharkBoy and LavaGirl
Dapat dinner 5 minit dgn dia pun jadilahhh.
Alahaiii~
 
Hopefully ^^ Amin.
 
 
 


0 Budak Comel Mengomen
Justin Bieber & Selena Gomez
Wednesday, August 1, 2012 @ 4:34 PM | 5 Budak Comel Mengomen

 
Oh my..
It's Justin Bieber!
 
Okay itu bukan topiknyaa,
Tengok ni tengok ni! *gediknya*
 
Ni haaa!
Tengokkkk X)
Haha, kesian diorang.
 
With Sincere
MAIZATUL NURIRWANE IDRIS
 
  
 


5 Budak Comel Mengomen
Maizatul Nurirwane Idris


✦MAIZATUL NURIRWANE BINTI IDRIS.
✦28/02/1996.
✦KLUANG, JOHOR.

Maizatul Nurirwaneon Google+

Mohamad Fauzi
Daisypath Anniversary tickers


Followers Comel


Walkie Talkie