Welcome to my blog. You want to Follow or go back Home.
.
Si Samdol
Tuesday, July 31, 2012 @ 11:59 AM | 2 Budak Comel Mengomen

 
  
 
 
MOHAMAD FAUZI
 
 
YOU COME TO LOVE NOT BY FINDING THE PERFECT PERSON,
BUT BY LEARNING TO SEE AN IMPERFECT PERSON PERFECTLY.
 
Petang semalam, bawak Ariel jalan-jalan naik motor *budak kecik 2 tahun*
Pojie text aku "Kau kat mana? Rumah Shepah ea?"
Aku tak reply tgh bawak motor.
Jalan-jalan-jalan, ternampak dia dari jauh pakai baju hijau "ZARA" fav dia.
Nasib baik aku terlompat atas motor masa tu =.=''
baru malam tadi rindu nak jumpa kau, kau dah datang cari aku.
Xoxo,
Aku hantar Ariel balik rumah, then dia tunggu jap.
Aku ckp kat mama nak keluar dgn Pojie *mintak izin k?*
Mama bagi lampu hijau je, mama takpernah tak kasi.
Duduk dgn dia kat taman,
Aku cakap "Aku rindu kau, kau taktau ke?!"
Dia sengehh -.-
 
Perangai dia ni, walaupun rumah dekat, dia taknak jumpa.
Dia biarkan aku rindu macam nak mati barulah jumpa.
Haishhh -.-
 
Ktorang sembang-sembang.
Dia tanya "Kat sini pejabat agama tak tangkap kite kan?"
Nak cakap kau pandai, tak jugak, cakap kau bodoh, tak jugak.
TAMAN wehh, terbukaaa. Bukan kita buat ape-ape punn.
Ramai yang lalu lalang.
 
Thankyou jumpa,
aku tau kau sengaje je taknak jumpa.
Xoxo.
Ajak jumpa kat rumah "SEGAN LA"
Tunggu la raya nanti, aku bawak kau jumpa family aku x)
 
  
Trust men and they will be true to you, treat them greatly and they will show themselves great.


With Sincere
MAIZATUL NURIRWANE IDRIS

 


2 Budak Comel Mengomen
Maizatul Nurirwane Idris


✦MAIZATUL NURIRWANE BINTI IDRIS.
✦28/02/1996.
✦KLUANG, JOHOR.

Maizatul Nurirwaneon Google+

Mohamad Fauzi
Daisypath Anniversary tickers


Followers Comel


Walkie Talkie